PIZZA PALACE AALTER

PIZZA PALACE AALTER Pizza Palace Aalter

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 625 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Palace Aalter. Meer weten? Ontdek meer

30 apr 2022 om 21:14 Tweede keer dat ik ze een kans geef. Tweede keer dat het meer dan 90 min duurt voor de bestelling toekwam. Het eten op zich is dan ook slechts matig
22 apr 2022 om 22:09 Bestelling om 17:56u geplaatst met vraag voor levering om 20.00u. Het was uiteindelijk 21.15u! Veel te late levering en pizza's ondermaats: niet meer krokant en afgekoeld. Er was geen pikante olie bij. Ik ga niet meer bij hen bestellen.
22 apr 2022 om 20:41 Bezorging duurde bijna 2.5uur. Schandalig. Geen levering meer aan huis voor ons. .wel een vriendelijke bezorger die zijn excuses aanbood. Goeie pizza maar veel te weinig saus.
13 apr 2022 om 21:43 Nie normaal,18.44u besteld en geleverd om 21.35u!!!!!!!een echte schande!!!
10 apr 2022 om 18:17 I’ve got the food 3 hours after i ordered it. Soda was missing
8 apr 2022 om 6:56 After eating pizza big problems with my stomac
7 apr 2022 om 20:25 Hoe kan ik mijn beordeling platsen als mijn eten hier nog altijd niet is 2 uur na da ik het besteld heb...
6 apr 2022 om 18:21 Bestellen tot bezorgen was helaas ondermaats, 120 min+ het eten heeft 1u15 onderweg geweest. Geen idee waarom. Politie controle klonk het, deze pakt geen 1u15 in beslag naar mijn weten. bestelling 20.40u geleverd 22.50u.. echt heel laat..
3 apr 2022 om 8:23 Drie kwartier later dan voorzien 1 foute pizza
2 apr 2022 om 22:33 Door drukte eten veel later gekregen , maar als ze hier toekwamen zeiden ze onmiddelijk sorry , het was enorm druk dus daarom veel begrip.. Super lekker
27 mrt 2022 om 22:50 Eten om 14u50 besteld om om 18u00 geleverd te worden. Pas om 19u15 werd er aangebeld. Steeds hetzelfde bij Pizza Palace, lange wachttijden maar lekkere pizza.
27 mrt 2022 om 20:47 Pizza was lekker, kapsalon mix ook, was beiden nog warm. We plaatsten een bestelling om 18u, we ontvingen deze 20u45, veeeeel te lang